Til vores patienter

For at minimere smittespredning med COVID-19 holder øjenlægerne Lyngby Hovedgade 37 fortsat kun åbent for akutte og uopsættelige undersøgelser og kontroller.
 
Alle patienter, der har en tid til operation eller til en, ikke akut, konsultation vil blive kontaktet telefonisk, netop mhp. at afgøre om, og i givet fald hvor længe, tiden kan udsættes. Lykkes det ikke at træffe patienten telefonisk, sender vi en SMS.

Klinikken vil fortsat være bemandet mhp. varetagelse af evt. akutte øjenpatienter. Alle patienter skal dog henvende sig telefonisk først og ikke ved fremmøde.
Det kan være svært for jer selv at afgøre, om noget SKAL undersøges eller godt kan vente. Det hjælper vi jer med at finde ud af, når I ringer.

Telefonen er derfor åben i flere timer end ellers i den kommende periode.
 
Venlig hilsen hele personalet i øjenklinikken.

 

Find os på Lyngby Hovedgade 37

Der er gode muligheder for parkering i Lyngby. Det er dog desværre ikke muligt at parkere i gården ved klinikken, da alle pladserne tilhører private lejere. De fleste p-pladser på gaden er beregnet til kun en halv times parkering, og så hurtigt kan man desværre ikke altid regne med, at en undersøgelse vil tage. Benyt derfor hellere et af parkeringshusene fx det under Storcenteret.

Adresse

Vi ligger centralt i Lyngby, tæt på motervejen og Lyngby station.

Øjenlæge Neel Gerner
Lyngby Hovedgade 37, 1.
2800 Lyngby

 

 Øjenlæge Neel Gerner – Specialist i øjenlågskirurgi