Undertegnede, Neel Gerner, foretager fra 1/4-21 udelukkende øjenlågs operationer
og kun mod egenbetaling af forundersøgelse og operation.

Klinik adresse og tlf nr er uændret.
Lyngby Hovedgade 37, 1.
Tlf nr: 45930510

Ønskes alm øjenundersøgelse henvises til øjenlæge, Birgitte Vinten Haargaard, på samme adresse,
der fra 1/4-21 overtog selve øjenklinikken.

Til Neel Gerners patienter

Der er fortsat stort fokus på at reducere Corona smittespredning.

Har du en tid i klinikken, skal du komme som aftalt, medmindre du har symptomer på Covid 19 el har været udsat for smitte med Covid 19. I det tilfælde skal du aflyse hurtigst muligt.

Udenfor telefontiden kan evt. afbud indtales på svareren.

Ifm kosmetisk øjenlågs operation, skal du på operationsdagen medbringe et Corona pas, i form af enten en frisk (max 72 timer gammel) negativ Corona-test el dokumentation for at du har haft Corona, eller er færdig vaccineret.

Hvis du ikke kan fremvise dette umiddelbart inden operationen, har jeg ikke mulighed for at foretage operationen og vil desværre være nød til at afkræve det fulde honorar.

For at undgå for mange personer i venteværelset, må pårørende desværre ikke komme med ind

Venlig hilsen Neel Gerner

Overvejer du en øjenlågsoperation?

Hvis du føler dig generet af dine tunge, hængende øjenlåg, ser træt og uoplagt ud, så kan en øjenlågsoperation være løsningen for dig.

Du er velkommen til at kontakte Øjenlæge Neel Gerner, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker at høre mere om, hvordan du kan slippe af med det, der generer dig i din hverdag.

Se vores før og efter billeder her

Vi sørger for et trygt forløb

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil have en øjenlågsoperation, så du kan få et optimeret dit syn og udseende, hjælper vi dig, så du kan være tryg gennem hele forløbet, både før, efter og under selve operationen. 


Det er bedst, og også rarest for dig selv, at være hjemme fra evt arbejde i 4-5 dage - sport skal du vente 14 dage med. Du kan læse mere om hele forløbet her

Sy-teknik, der giver mindst mulig ardannelse

Neel Gerner blev færdiguddannet læge i 1984. Hun har siden specialiseret sig i øjenlågskirurgien - Herunder teknikker til at sy, så det giver mindst mulig ardannelse. 

En øjenlågsoperation forbedrer effektivt dit syn og udseende

Få et forbedret syn og udseende! Kontakt os i dag på 45 93 05 10, fortæl os mere om din problematik og få en tid til en forundersøgelse.

Få mere at vide om operation af tunge øjenlåg.