Til vores patienter

Der er fortsat stort fokus på at reducere smittespredning.
Har du en tid i klinikken skal du komme som aftalt, medmindre du er i en særlig risikogruppe og samtidig selv føler, at undersøgelsen/ behandlingen kan vente.
I det tilfælde ringer du og aflyser eller konfererer det med os.
Alle patienter med COVID-19 eller mistanke om COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hoved- pine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen) skal fortsat ikke vurderes i speciallægepraksis,
Gælder dette dig, skal du IKKE KOMME, men i stedet ringe til os.

Ved mistanke om akut eller på anden måde alvorlig øjensygdom skal du naturligvis fortsat ringe til os.

Telefonen er dagligt åben fra 9 til 11.

For at undgå for mange personer i venteværelse og klinik må pårørende desværre ikke komme med ind.
Tidsbestilling bør, af samme grund, kun ske telefonisk, ikke ved fremmøde i klinikken.

Venlig hilsen personalet i øjenklinikken.

Overvejer du en øjenlågsoperation?

Hvis du føler dig generet af dine tunge, hængende øjenlåg, ser træt og uoplagt ud, så kan en øjenlågsoperation være løsningen for dig.

Du er velkommen til at kontakte Øjenlæge Neel Gerner, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker at høre mere om, hvordan du kan slippe af med det, der generer dig i din hverdag.

Se vores før og efter billeder her

Vi sørger for et trygt forløb

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil have en øjenlågsoperation, så du kan få et optimeret dit syn og udseende, hjælper vi dig, så du kan være tryg gennem hele forløbet, både før, efter og under selve operationen. 


Det er bedst, og også rarest for dig selv, at være hjemme fra evt arbejde i 4-5 dage - sport skal du vente 14 dage med. Du kan læse mere om hele forløbet her


Vi benytter en teknik, der giver mindst mulig ardannelse

Neel Gerner blev færdiguddannet læge i 1984. Hun har siden specialiseret sig i øjenlågskirurgien – Herunder teknikker til at sy, så det giver mindst mulig ardannelse. 

En øjenlågsoperation forbedrer effektivt dit syn og udseende

Få et forbedret syn og udseende! Kontakt os i dag på 45 93 05 10, fortæl os mere om din problematik og få en tid til en forundersøgelse.

Er det gratis?

I 2012 valgte regeringen i samarbejde med Sundhedsstyrelsen at udarbejde nogle kriterier for, hvilke patienter der skulle have mulighed for at få foretaget en operation for tunge øjenlåg på Sygesikringens regning.

Udover relevante symptomer, som skal  fremgå af journalen, skal øjenlægen ved hjælp af  et foto dokumentere, at øjenlågshuden falder så langt ned, at der kun er maximalt 3 mm fra huden ned til midten af pupillen (synsaxen). Disse kriterier kan også læses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Det betyder, at der er patienter, som jeg desværre er nødt til at afvise at operere på Sygesikringens regning, også selvom jeg godt kan se, at de har et problem. Derfor valgte jeg i august 2012 at lade mig registrere af Sundhedsstyrelsen til også at foretage disse operationer mod betaling – dvs. på kosmetisk indikation. Denne tilladelse fremgår også af Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Jeg forbeholder mig dog om alle omstændigheder retten til kun at operere de patienter, hvor jeg vurderer, at det reelt vil gavne.

Hvad koster en operation af tunge øjenlåg?

Prisen for en kosmetisk operation af tunge øvre øjenlåg er 9000 kr.

Poser under øjnene er oftest et "kosmetisk" problem, da det skal være meget udtalt for at genere synet. Prisen for dette er 15.000 kr.

Sygesikringen Danmark giver, afhængig af gruppe enten slet ikke noget, eller kun ganske lidt, tilskud til øjenlågs operationer.

Få mere at vide om operation af tunge øjenlåg.