Til vores patienter

Der er fortsat stort fokus på at reducere smittespredning.
Har du en tid i klinikken skal du komme som aftalt, medmindre du er i en særlig risikogruppe og samtidig selv føler, at undersøgelsen/ behandlingen kan vente.
I det tilfælde ringer du og aflyser eller konfererer det med os.
Alle patienter med COVID-19 eller mistanke om COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hoved- pine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen) skal fortsat ikke vurderes i speciallægepraksis,
Gælder dette dig, skal du IKKE KOMME, men i stedet ringe til os.

Ved mistanke om akut eller på anden måde alvorlig øjensygdom skal du naturligvis fortsat ringe til os.

Telefonen er dagligt åben fra 9 til 11.

For at undgå for mange personer i venteværelse og klinik må pårørende desværre ikke komme med ind.
Tidsbestilling bør, af samme grund, kun ske telefonisk, ikke ved fremmøde i klinikken.

Venlig hilsen personalet i øjenklinikken.

Øjenundersøgelse

En øjenundersøgelse foregår hos os altid i rolige omgivelser og med tid til den enkelte patient.

Når du kommer til øjenundersøgelse, skal du tage dine briller med, hvis du bruger briller. Dvs. både de briller, du bruger til at se langt med (køre/ TV-briller) og dine læsebriller.

Hvis du kommer til forundersøgelse med henblik på evt. øjenlågsoperation her i klinikken, skal du desuden medbringe en liste over al din medicin.

Ifm. en øjenundersøgelse er det ofte nødvendigt at dryppe øjnene med lokalbedøvende dråber og anvende forskellige apparater. Du skal derfor informere os, om du lider af allergi overfor øjendråber.

Dråber, der udvider pupillen, kan sløre synet, så man ser dårligt i flere timer og fx ikke kan se godt nok til at køre bil. Dråberne gives ikke uden forudgående aftale og om nødvendigt gives tid en anden dag, hvor du så ikke er i bil.

Hvis det er relevant for egen læge eller hospital at få tilsendt lægebrev efter endt undersøgelse her i klinikken, vil det ske, medmindre du frabeder dig det.

Øjenlæge Neel Gerner – Specialist i øjenlågskirurgi