Til vores patienter

For at minimere smittespredning med COVID-19 holder øjenlægerne Lyngby Hovedgade 37 fortsat kun åbent for akutte og uopsættelige undersøgelser og kontroller.
 
Alle patienter, der har en tid til operation eller til en, ikke akut, konsultation vil blive kontaktet telefonisk, netop mhp. at afgøre om, og i givet fald hvor længe, tiden kan udsættes. Lykkes det ikke at træffe patienten telefonisk, sender vi en SMS.

Klinikken vil fortsat være bemandet mhp. varetagelse af evt. akutte øjenpatienter. Alle patienter skal dog henvende sig telefonisk først og ikke ved fremmøde.
Det kan være svært for jer selv at afgøre, om noget SKAL undersøges eller godt kan vente. Det hjælper vi jer med at finde ud af, når I ringer.

Telefonen er derfor åben i flere timer end ellers i den kommende periode.
 
Venlig hilsen hele personalet i øjenklinikken.

 

Øjenundersøgelse

En øjenundersøgelse foregår hos os altid i rolige omgivelser og med tid til den enkelte patient.

Når du kommer til øjenundersøgelse, skal du tage dine briller med, hvis du bruger briller. Dvs. både de briller, du bruger til at se langt med (køre/ TV-briller) og dine læsebriller.

Hvis du kommer til forundersøgelse med henblik på evt. øjenlågsoperation her i klinikken, skal du desuden medbringe en liste over al din medicin.

Ifm. en øjenundersøgelse er det ofte nødvendigt at dryppe øjnene med lokalbedøvende dråber og anvende forskellige apparater. Du skal derfor informere os, om du lider af allergi overfor øjendråber.

Dråber, der udvider pupillen, kan sløre synet, så man ser dårligt i flere timer og fx ikke kan se godt nok til at køre bil. Dråberne gives ikke uden forudgående aftale og om nødvendigt gives tid en anden dag, hvor du så ikke er i bil.

Hvis det er relevant for egen læge eller hospital at få tilsendt lægebrev efter endt undersøgelse her i klinikken, vil det ske, medmindre du frabeder dig det.

Øjenlæge Neel Gerner – Specialist i øjenlågskirurgi