Til vores patienter

For at minimere smittespredning med COVID-19 holder øjenlægerne Lyngby Hovedgade 37 fortsat kun åbent for akutte og uopsættelige undersøgelser og kontroller.
 
Alle patienter, der har en tid til operation eller til en, ikke akut, konsultation vil blive kontaktet telefonisk, netop mhp. at afgøre om, og i givet fald hvor længe, tiden kan udsættes. Lykkes det ikke at træffe patienten telefonisk, sender vi en SMS.

Klinikken vil fortsat være bemandet mhp. varetagelse af evt. akutte øjenpatienter. Alle patienter skal dog henvende sig telefonisk først og ikke ved fremmøde.
Det kan være svært for jer selv at afgøre, om noget SKAL undersøges eller godt kan vente. Det hjælper vi jer med at finde ud af, når I ringer.

Telefonen er derfor åben i flere timer end ellers i den kommende periode.
 
Venlig hilsen hele personalet i øjenklinikken.

 

Udeblivelse

Da der er meget pres på for at få en tid til øjenundersøgelse, er det ærgerligt, at der alligevel dagligt er udeblivelser. Hvis du er forhindret i at komme, er det vigtigt, at du melder afbud. Dette kan gøres via vores telefonsvarer, hvor du hele døgnet kan indtale besked, hvis du er nødt til at melde afbud.

Desuden har vi valgt at investere i et system, så alle patienter, der har en mobiltelefon, kan modtage en SMS et par dage før den aftalte tid, som påmindelse og således, at der evt. kan meldes afbud i tide.

  • Udeblivelse fra en konsultation udløser et gebyr på 250,- kr.
  • Udeblivelse fra en operation udløser et gebyr på 500,- kr.

OBS: Der kan opstå problemer med mobilnettet, så sørg altid for at notere den aftalte tid i kalenderen.


Øjenlæge Neel Gerner – Specialist i øjenlågskirurgi