Til vores patienter

For at minimere smittespredning med COVID-19 holder øjenlægerne Lyngby Hovedgade 37 fortsat kun åbent for akutte og uopsættelige undersøgelser og kontroller.
 
Alle patienter, der har en tid til operation eller til en, ikke akut, konsultation vil blive kontaktet telefonisk, netop mhp. at afgøre om, og i givet fald hvor længe, tiden kan udsættes. Lykkes det ikke at træffe patienten telefonisk, sender vi en SMS.

Klinikken vil fortsat være bemandet mhp. varetagelse af evt. akutte øjenpatienter. Alle patienter skal dog henvende sig telefonisk først og ikke ved fremmøde.
Det kan være svært for jer selv at afgøre, om noget SKAL undersøges eller godt kan vente. Det hjælper vi jer med at finde ud af, når I ringer.

Telefonen er derfor åben i flere timer end ellers i den kommende periode.
 
Venlig hilsen hele personalet i øjenklinikken.

 

Ventetid

Ventetid på at få en tid

Da der gennem årene er blevet tilknyttet en større gruppe faste patienter til klinikken, er der ofte lang ventetid på at få en tid. Det betyder ikke, at der aldrig er ledige tider med kort varsel, men at disse prioriteres til akutte patienter samt til de af vores patienter, der efter en hospitalsbehandling skal kontrolleres med kort varsel.

Vi vejleder om nødvendigt gerne om, hvor man kan få en hurtigere tid. Fx er der ofte kortere ventetider hos øjenlægerne på Østerbro, Frederiksberg og i City.

Ventetid i telefonen

Da vi har mange patienter, er vores telefon desværre ofte meget svær at komme igennem på. En del vælger derfor at komme op og bestille tid personligt, når de alligevel er i Lyngby.

Ventetid i venteværelset

Desværre opstår der ofte ventetid i venteværelset. Det skyldes ikke manglende respekt for patienternes tid, men derimod at det ofte er svært på forhånd at vide, hvor lang tid en konsultation tager. Det, der lyder som en lille ting, kan vise sig at være et kompliceret/ alvorligt tilfælde, også selvom sekretæren altid gør et stort arbejde med at spørge ind til, hvad det drejer sig om, når hun booker tiden.

Der er desuden ofte patienter, som vi er nødt til at se på akut, og det kan forskyde tidsplanen.

Det er dog alligevel vigtigt, at patienterne møder op til den aftalte tid for ikke at forskyde planen yderligere.

Tag derfor en god bog med eller benyt de mange ugeblade i venteværelset.

Er man i bil, anbefaler vi, at man undlader at parkere på en halvtimes parkering, men i stedet benytter et af de mange parkeringshuse.

Jeg bestræber mig til gengæld altid på at være lige grundig i min undersøgelse af hver enkelt patient, også selvom venteværelset er fyldt.


Øjenlæge Neel Gerner – Specialist i øjenlågskirurgi