Før og efter en operation

Herunder er eksempler på øjenlågsoperationer udført af Neel Gerner, øjenlågskirurg.   De første 9 eksempler er på hængende øjenlåg, mens det sidste eksempel er asymmetriske øjenlåg der er blevet korrigeret.

Udover en beskæring og en korrigering af røde øjne er billedernes indhold ikke redigeret eller manipuleret.

Før

Efter

11b
22b
33b
44b
55b
10_before_210_after_2
11_before_211_after_2
2_before_211_after_2
1_before_21_after_2

Asymmetriske øjenlåg

1010b

Vi sørger for et trygt forløb

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil have en øjenlågsoperation, så du kan slippe af med dine gener, og optimere dit udseende, sørger vi for at du føler dig tryg både før, efter og under selve operationen. Det er bedst, og også rarest for dig selv, at være hjemme fra evt arbejde i 4-5 dage – sport skal du vente 14 dage med.

Sy-teknik, der giver mindst mulig ardannelse

Neel Gerner blev færdiguddannet læge i 1984. Neel har siden specialiseret sig i øjenlågskirurgi – Herunder teknikker til at sy, så det giver mindst mulig ardannelse.

Specialist i øjenlågskirurgi

Skal vi se på dine muligheder for en øjenlågsoperation?

Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet uforpligtende af Neel Gerner.

  Tilføj gerne et billede af dine øjne: Krav til billederne: Åbne øjne, blikket lige frem og afslappet pande, dvs ikke løftede bryn

  OBS: Tryk kun én gang på send-knappen og afvent bekræftelse på, at din henvendelse er afsendt (store billedfiler kan tage lang tid at sende). Oplever du fejl, må du meget gerne sende et screenshot af fejlen til info@neelgerner.dk)

  Øjenlæge Neel Gerner
  Øjenlågskirurgi CPH

  Østbanegade 17
  2100 København Ø
  (underste etage)

  © 2023 Øjenlæge Neel Gerner