Om øjenlæge Neel Gerner

Mit navn er Neel Gerner. Jeg er uddannet læge fra Københavns Universitet og blev derefter videreuddannet til Øjenlæge.

Jeg har over 30 års erfaring som øjenlæge, med mere end 15.000 øjenlågsoperationer.

Jeg har også arbejdet på Plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet, hvor jeg lærte mange gode kirurgiske principper, inklusiv en særlig teknik til at sy, der giver mindst mulig ar-dannelse.

Jeg benytter denne særlige syteknik, der kaldes indvendig syning, når jeg foretager øjenlågsoperationer. Tråden lægges under hudoverfladen, hvorved arret bliver helt glat og mærker fra tråden undgås. Dette giver et smukt og naturligt resultat med mindst mulig ar-dannelse.

Det er en stor passion for mig at operere øjenlåg, hvorfor jeg i 2021 valgte udelukkende at beskæftige mig med dette.

Jeg sætter god tid af til hver enkelt patient og informerer grundigt og er meget omhyggelig med alt, lige fra forundersøgelse til operation og opfølgning.

Jeg nyder at høre tilbage fra mine tilfredse patienter, når de er sluppet af med eventuelle gener eller beretter om den glæde de oplever, når de ser sig i spejlet og møder en yngre og friskere udgave af sig selv.

Hvornår det er tid til at få foretaget en øjenlågsoperation, er en individuel vurdering. Dette er ikke nødvendigvis afhængig af alder, men først og fremmest af hvor meget løs hud der er på øjenlåget og af de anatomiske forhold.

Er du nysgerrig om en operation er noget for dig, har du spørgsmål eller ønsker du at booke en forundersøgelse, skal du ikke tøve med at kontakte til mig

Vedhæft evt et par nærbilleder af dit ansigt, hvor du ser lige frem og slapper af i panden – gerne både ét med åbne, og ét med lukkede, øjne. Hvis du sender dit tlf nummer, ringer jeg dig også meget gerne op og tager en uforpligtende snak om de rigtige muligheder for dig – det koster ikke noget.

Jeg bestræber mig på at være flexibel og holde ventetiden nede, både på forundersøgelse og operation.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsner,
Øjenlæge Neel Gerner

Skal vi se på dine muligheder for en øjenlågsoperation?

Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet uforpligtende af Neel Gerner.

  Tilføj gerne et billede af dine øjne: Krav til billederne: Åbne øjne, blikket lige frem og afslappet pande, dvs ikke løftede bryn

  OBS: Tryk kun én gang på send-knappen og afvent bekræftelse på, at din henvendelse er afsendt (store billedfiler kan tage lang tid at sende). Oplever du fejl, må du meget gerne sende et screenshot af fejlen til info@neelgerner.dk)

  Øjenlæge Neel Gerner
  Øjenlågskirurgi CPH

  Østbanegade 17
  2100 København Ø
  (underste etage)

  © 2023 Øjenlæge Neel Gerner