Til vores patienter

For at minimere smittespredning med COVID-19 holder øjenlægerne Lyngby Hovedgade 37 fortsat kun åbent for akutte og uopsættelige undersøgelser og kontroller.
 
Alle patienter, der har en tid til operation eller til en, ikke akut, konsultation vil blive kontaktet telefonisk, netop mhp. at afgøre om, og i givet fald hvor længe, tiden kan udsættes. Lykkes det ikke at træffe patienten telefonisk, sender vi en SMS.

Klinikken vil fortsat være bemandet mhp. varetagelse af evt. akutte øjenpatienter. Alle patienter skal dog henvende sig telefonisk først og ikke ved fremmøde.
Det kan være svært for jer selv at afgøre, om noget SKAL undersøges eller godt kan vente. Det hjælper vi jer med at finde ud af, når I ringer.

Telefonen er derfor åben i flere timer end ellers i den kommende periode.
 
Venlig hilsen hele personalet i øjenklinikken.

 

Kontakt Øjenlæge Neel Gerner

Der er telefontid alle hverdage fra 9:00 - 11:00. Da det ofte er svært at komme  igennem på telefonen, vælger mange at gå op og bestille tid, hvis de alligevel er i Lyngby. Undgå dog venligst at komme netop mellem 9 og 11, hvor sekretæren er fuldt optaget af telefonen.

Hvis det af klinikkens telefonsvarer fremgår, at der er ferielukket, henvises til sundhed.dk.

E-mail konsultation

Klinikken tilbyder ikke E-mailkonsultation. Det er et bevidst valg, som skyldes, at jeg ønsker at bruge al min tid i klinikken på at se på patienter. Det er min erfaring, at det oftest er nødvendigt at undersøge alle patienter personligt.

 

Parkering og handicapforhold

Der er gode parkeringsmuligheder i Lyngby. Det er dog desværre ikke muligt at parkere i gården ved klinikken, da alle pladserne tilhører private lejere. De fleste p-pladser på gaden er kun en halv time, og så hurtigt kan man desværre ikke altid regne med at være færdig. Benyt derfor med fordel et af parkeringshusene fx det under Storcenteret.

Handicapforholdene er desværre dårlige pga. en del trapper både op til hoveddøren og også inde i huset, da klinikken ligger på 1. sal. Da bygningen er fredet, er det desværre ikke muligt at få etableret en elevator.

Øjenlæge Neel Gerner – Specialist i øjenlågskirurgi