Kontakt Øjenlæge Neel Gerner

Der er telefontid alle hverdage fra 9:00 - 11:00. Da det ofte er svært at komme  igennem på telefonen, vælger mange at gå op og bestille tid, hvis de alligevel er i Lyngby. Undgå dog venligst at komme netop mellem 9 og 11, hvor sekretæren er fuldt optaget af telefonen.

Hvis det af klinikkens telefonsvarer fremgår, at der er ferielukket, henvises til sundhed.dk.

E-mail konsultation

Klinikken tilbyder ikke E-mailkonsultation. Det er et bevidst valg, som skyldes, at jeg ønsker at bruge al min tid i klinikken på at se på patienter. Det er min erfaring, at det oftest er nødvendigt at undersøge alle patienter personligt.

 

Parkering og handicapforhold

Der er gode parkeringsmuligheder i Lyngby. Det er dog desværre ikke muligt at parkere i gården ved klinikken, da alle pladserne tilhører private lejere. De fleste p-pladser på gaden er kun en halv time, og så hurtigt kan man desværre ikke altid regne med at være færdig. Benyt derfor med fordel et af parkeringshusene fx det under Storcenteret.

Handicapforholdene er desværre dårlige pga. en del trapper både op til hoveddøren og også inde i huset, da klinikken ligger på 1. sal. Da bygningen er fredet, er det desværre ikke muligt at få etableret en elevator.

Øjenlæge Neel Gerner – Specialist i øjenlågskirurgi