Til vores patienter

Der er fortsat stort fokus på at reducere smittespredning.
Har du en tid i klinikken skal du komme som aftalt, medmindre du er i en særlig risikogruppe og samtidig selv føler, at undersøgelsen/ behandlingen kan vente.
I det tilfælde ringer du og aflyser eller konfererer det med os.
Alle patienter med COVID-19 eller mistanke om COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hoved- pine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen) skal fortsat ikke vurderes i speciallægepraksis,
Gælder dette dig, skal du IKKE KOMME, men i stedet ringe til os.

Ved mistanke om akut eller på anden måde alvorlig øjensygdom skal du naturligvis fortsat ringe til os.

Telefonen er dagligt åben fra 9 til 11.

For at undgå for mange personer i venteværelse og klinik må pårørende desværre ikke komme med ind.
Tidsbestilling bør, af samme grund, kun ske telefonisk, ikke ved fremmøde i klinikken.

Venlig hilsen personalet i øjenklinikken.

Kontakt Øjenlæge Neel Gerner

Der er telefontid alle hverdage fra 9:00 - 11:00. Da det ofte er svært at komme  igennem på telefonen, vælger mange at gå op og bestille tid, hvis de alligevel er i Lyngby. Undgå dog venligst at komme netop mellem 9 og 11, hvor sekretæren er fuldt optaget af telefonen.

Hvis det af klinikkens telefonsvarer fremgår, at der er ferielukket, henvises til sundhed.dk.

E-mail konsultation

Klinikken tilbyder ikke E-mailkonsultation. Det er et bevidst valg, som skyldes, at jeg ønsker at bruge al min tid i klinikken på at se på patienter. Det er min erfaring, at det oftest er nødvendigt at undersøge alle patienter personligt.

 

Parkering og handicapforhold

Der er gode parkeringsmuligheder i Lyngby. Det er dog desværre ikke muligt at parkere i gården ved klinikken, da alle pladserne tilhører private lejere. De fleste p-pladser på gaden er kun en halv time, og så hurtigt kan man desværre ikke altid regne med at være færdig. Benyt derfor med fordel et af parkeringshusene fx det under Storcenteret.

Handicapforholdene er desværre dårlige pga. en del trapper både op til hoveddøren og også inde i huset, da klinikken ligger på 1. sal. Da bygningen er fredet, er det desværre ikke muligt at få etableret en elevator.

Øjenlæge Neel Gerner – Specialist i øjenlågskirurgi