Undertegnede, Neel Gerner, foretager fra 1/4-21 udelukkende øjenlågs operationer
og kun mod egenbetaling af forundersøgelse og operation.

Klinik adresse og tlf nr er uændret.
Lyngby Hovedgade 37, 1.
Tlf nr: 45930510

Ønskes alm øjenundersøgelse henvises til øjenlæge, Birgitte Vinten Haargaard, på samme adresse,
der fra 1/4-21 overtog selve øjenklinikken.

Til Neel Gerners patienter

Der er fortsat stort fokus på at reducere Corona smittespredning.

Har du en tid i klinikken, skal du komme som aftalt, medmindre du har symptomer på Covid 19 el har været udsat for smitte med Covid 19. I det tilfælde skal du aflyse hurtigst muligt.

Udenfor telefontiden kan evt. afbud indtales på svareren.

Ifm kosmetisk øjenlågs operation, skal du på operationsdagen medbringe et Corona pas, i form af enten en frisk (max 72 timer gammel) negativ Corona-test el dokumentation for at du har haft Corona, eller er færdig vaccineret.

Hvis du ikke kan fremvise dette umiddelbart inden operationen, har jeg ikke mulighed for at foretage operationen og vil desværre være nød til at afkræve det fulde honorar.

For at undgå for mange personer i venteværelset, må pårørende desværre ikke komme med ind

Venlig hilsen Neel Gerner

Kontakt Øjenlæge Neel Gerner

Der er telefontid alle hverdage fra 9:00 - 11:00. Da det ofte er svært at komme  igennem på telefonen, vælger mange at gå op og bestille tid, hvis de alligevel er i Lyngby. Undgå dog venligst at komme netop mellem 9 og 11, hvor sekretæren er fuldt optaget af telefonen.

Det fremgår af klinikkens telefonsvarer, når der er lukket. 

Parkering og handicapforhold

Der er gode parkeringsmuligheder i Lyngby. Det er dog desværre ikke muligt at parkere i gården ved klinikken, da alle pladserne tilhører private lejere. De fleste p-pladser på gaden er kun en halv time, og så hurtigt kan man desværre ikke altid regne med at være færdig. Benyt derfor med fordel et af parkeringshusene fx det under Storcenteret.

Handicapforholdene er desværre dårlige pga. en del trapper både op til hoveddøren og også inde i huset, da klinikken ligger på 1. sal. Da bygningen er fredet, er det desværre ikke muligt at få etableret en elevator.

Øjenlæge Neel Gerner – Specialist i øjenlågskirurgi